Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja v Rusijo! Pripravite kovčke, gremo v Rusijo!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 
 
 
 

Pridružite se nam na potovanjih!

Spoštovani ljubitelji dobrih potovanj! V našo ponudbo smo vključili dolgo pričakovano novost -potovanje v Gruzijo in Armenijo. Kmalu na voljo- potovanje v Baltske države: Litvo, Latvijo in Estonijo. Takoj, ko bo mogoče, bomo nadaljevali s potovanji v Rusijo. Kot vedno se bomo potrudili in vam ponudili najboljšo rešitev za vaš poletni dopust ali zimske počitnice. Vabljeni!


 
 • Potovanja Gruzija in Armenija

  Gruzija in Armenija sta dve državi Kavkaza, ki imata bogato starodavno kulturo in večstoletno tradicijo, čudovite naravne lepote, zdravilne mineralne vrelce v osrčju gora in številna jezera, okusne tradicionalne jedi, ki jih je najbolje poplakniti z odličnimi domačimi vini ali konjaki. V Gruziji in Armeniji domujejo prijazni in srčni ljudje, ki močno spoštujejo svojo zgodovino in kulturno dediščino. Zato gremo tudi mi obiskat ta dva kavkaška dragulja. Pripravite kovčke, gremo v Gruzijo in Armenijo z Ruskim ekspresom!
  Več »
   
   
 • Potovanje v Baltske države: Litva, Latvija in Estonija

  Baltske državе: Litva, Latvija in Estonija znane po svojih naravnih in arhitekturnih spomenikih, okusni kuhinji, slikovitih razgledih in energičnih barvah. Pridružite se nam na potovanjih z obiskom baltskega trojčka. Vilna, Riga in Talin nas že pričakujejo!
  Več »
   
   
 •  
 • Rusija za šolske skupine. Potovanja in strokovne ekskurzije v Rusijo za šole in gimnazije

  Potovanja in strokovne ekskurzije v Rusijo za šolske skupine in gimnazije pripravljamo v tesnem sodelovanju s profesorji ter s posluhom za vaše želje. Pri pripravi programa upoštevamo učni program izobraževalne ustanove. Skupino na poti vedno spremlja naravni govorec ruščine - poznavalec Rusije.
  Več »
   
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.