Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja v Rusijo! Pripravite kovčke, gremo v Rusijo!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 
 
 
 

Potovanja Gruzija in Armenija

Gruzija in Armenija sta dve državi Kavkaza, ki imata bogato starodavno kulturo in večstoletno tradicijo, čudovite naravne lepote, zdravilne mineralne vrelce v osrčju gora in številna jezera, okusne tradicionalne jedi, ki jih je najbolje poplakniti z odličnimi domačimi vini ali konjaki. V Gruziji in Armeniji domujejo srčni ljudje, ki močno spoštujejo svojo zgodovino in kulturno dediščino. Zato gremo tudi mi obiskat ta dva kavkaška dragulja. Pripravite kovčke, gremo v Gruzijo in Armenijo z Ruskim ekspresom!

 
Razvrsti produkte po:
 
 • Bogastvo kulture in okusov po odlični ceni!
  Potovanje Gruzija in Armenija: kavkaška jesenska pravljica

  Potovanje Gruzija in Armenija: kavkaška jesenska pravljica

  Termin: 19.-28.9.2022, 10 dni, bogat program + tradicionalna trgatev

  Cena: 1690 €

  Status: RAZPRODANO, čakalna lista!

  Gremo jeseni v Gruzijo, kjer nas čaka veliko dogodivščin in tradicionalna trgatev v zibelki žlahtnega vina! Let iz Ljubljane. Gruzija in Armenija imata starodavno kulturo, čudovite naravne lepote in tradicionalne jedi, ki jih je najbolje poplakniti z odličnimi vini. Tukaj domujejo prijazni ljudje, ki spoštujejo kulturno dediščino. Gremo v Gruzijo in Armenijo! 

  Preberi več >
   
   
 • Praznik vina in kulture v Gruziji in Armeniji!
  Potovanje Armenija in Gruzija: žlahtno vino in omamne marelice

  Potovanje Armenija in Gruzija: žlahtno vino in omamne marelice

  Termin: 1.-10.9.2023, 10 dni, doživeti praznik vina!

  Status: ZBIRAMO PRIJAVE!

  Gremo na jesenovanje v Armenijo in Gruzijo, kjer nas čakajo kavkaške dogodivščine in tradicionalna trgatev v zibelki žlahtnega vina! Direktni let iz Ljubljane. Gruzija in Armenija imata starodavno kulturo, čudovite naravne lepote in tradicionalne jedi, ki jih je najbolje poplakniti z odličnimi vini. Tukaj domujejo prijazni ljudje, ki spoštujejo kulturno dediščino. Gremo v Gruzijo in Armenijo! 

  Preberi več >
   
   
 • Gruzija in Armenija - okusi in dragulji Kavkaza

  Termin: 20.-30.6.2022, cena vse vključeno

  Status: ZBIRAMO PRIJAVE!

  Gruzija in Armenija imata bogato starodavno kulturo in večstoletno tradicijo, čudovite naravne lepote, okusne tradicionalne jedi, ki jih je najbolje poplakniti z odličnimi domačimi vini. Tukaj domujejo prijazni in srčni ljudje, ki spoštujejo svojo zgodovino in kulturno dediščino. Pripravite kovčke! Gremo v Gruzijo in Armenijo z Ruskim ekspresom!

  Preberi več >
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.