Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja v Rusijo! Pripravite kovčke, gremo v Rusijo!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 
 
 
 

Rusija za šolske skupine. Potovanja in strokovne ekskurzije v Rusijo za šole in gimnazije

Spoštovani kolegi, dragi prijatelji!

S ciljem spodbujanja učenja ruščine v Sloveniji, spoznavanja ruske kulture, umetnosti in zgodovine, smo v Ruskem eksresu skupaj z dijaki in profesorji gimnazij potujemo v literarno Rusijo: Moskvo in Sankt Peterburg, po poteh Aleksandra Puškina in Fjodora Dostojevskega.

Potovanja in strokovne ekskurzije v Rusijo za šolske skupine in gimnazije pripravljamo v tesnem sodelovanju s profesorji ruščine s posluhom za vaše želje. Pri pripravi šolskih ekskurzij v Rusijo upoštevamo učni program posamezne izobraževalne ustanove. Skupino na poti vedno spremlja zanesljivi predstavnik Ruskega ekspresa - odličen poznavalec Rusije z dolgoletnimi izkušnjami pri organizaciji potovanj za mladino ter odgovoren spremljevalec po najlepših kotičkih Rusije.

Vsi, ki bi želeli skupaj z Ruski ekspres, potovalna agencija doživeti drugačno Rusijo, spoznavati ruski jezik in ruske kulturne tradicije po programu Rusija: Moskva in Sankt Peterburg, ste lepo vabljeni, da se o možnostih in pogojih potovanja za organizirane šolske skupine pozanimate na spletni strani Rusija.si ali tel. štev.: 01 546 54 56 in 031 662 073.

Se že veselimo sodelovanja!

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.