Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 
Skupaj odkrivajmo čare in lepote dežel!
Skupaj odkrivajmo čare in lepote dežel!
 
 
 
 
 

Rusija za šolske skupine. Potovanja in strokovne ekskurzije v Rusijo za šole in gimnazije

Spoštovani kolegi, dragi prijatelji!

S ciljem spodbujanja učenja ruščine v Sloveniji, spoznavanja ruske kulture, umetnosti in zgodovine, smo v Ruskem eksresu skupaj z dijaki in profesorji gimnazij potujemo v literarno Rusijo: Moskvo in Sankt Peterburg, po poteh Aleksandra Puškina in Fjodora Dostojevskega.

Potovanja in strokovne ekskurzije v Rusijo za šolske skupine in gimnazije pripravljamo v tesnem sodelovanju s profesorji ruščine s posluhom za vaše želje. Pri pripravi šolskih ekskurzij v Rusijo upoštevamo učni program posamezne izobraževalne ustanove. Skupino na poti vedno spremlja zanesljivi predstavnik Ruskega ekspresa - odličen poznavalec Rusije z dolgoletnimi izkušnjami pri organizaciji potovanj za mladino ter odgovoren spremljevalec po najlepših kotičkih Rusije.

Vsi, ki bi želeli skupaj z Ruski ekspres, potovalna agencija doživeti drugačno Rusijo, spoznavati ruski jezik in ruske kulturne tradicije po programu Rusija: Moskva in Sankt Peterburg, ste lepo vabljeni, da se o možnostih in pogojih potovanja za organizirane šolske skupine pozanimate na spletni strani Rusija.si ali tel. štev.: 01 546 54 56 in 031 662 073.

Se že veselimo sodelovanja!

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.