Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 

Splošni pogoji sodelovanja

Spoštovani ljubitelji ruskega jezika, naprošamo vas, da pred vpisom v tečaj ruščine pozorno preberite pogoje poslovanja jezikovnega centra Ruski ekspres. Prijave na tečaj ruščine ne opravite, če se ne strinjate z navedenimi pogoji.

Obvezujem se, da bom:

  • poravnal/a stroške tečaja po veljavnih pogojih in cenah v ceniku;
  • v primeru prekinitve tečaja zaradi bolezni nad 30 dni pisno z dokazili obvestil/a Ruski ekspres in poravnal/a stroške do konca tekočega meseca ter manipulativne stroške v višini 30,00 EUR brez DDV; V vseh ostalih primerih predčasnega prenehanja obiskovanja tečaja ruščine (zamenjava službe; začasni odhodi v tujino; pomanjkanje časa, dopust, počitnice itd...) se obvezujem poravnati celotno šolnino do zaključka tečaja.

Plačilni pogoji:

Fizične osebe lahko plačilo za tečaj poravnajo v enkratnem zneku s 5% popusta ali v 3-h mesečnih obrokih (prvi obrok znaša 35 % cene tečaja). Prvi obrok se plača ob prijavi na tečaj (najkasneje en teden pred pričetkom tečaja), vsak naslednji do 15. v tekočem mesecu na poslovni račun SI56 0205 6009 0230 604. Zadnji obrok zapade v plačilo najkasneje ob poteku druge tretjine trajanja tečaja.

Če je vpis v tečaj ruščine opravljen več kot štiri tedne pred pričetkom tečaja, je treba ob prijavi vplačati varščino v višini 30,00 EUR +DDV oziroma prvi obrok.

Pravne osebe poravnajo obveznosti za tečaj v enem znesku najkasneje en teden pred pričetkom tečaja.

Plačilo individualnega tečaja se opravi pred začetkom tečaja. Znesek se lahko poravna v dveh obrokih, prvega pred tečajem, zadnjega na polovici izvedenega tečaja. Če se slušatelj individualnega tečaja ne more udeležiti, o tem obvesti na telefonsko številko 031 662 073 vsaj 24 ur prej pred pričetkom pouka. V nasprotnem primeru se šteje, da je bila storitev opravljena.

Navedene cene ne vključujejo učnega gradiva. Cena učnega gradiva (učbenik in delovni zvezek) znaša cca 39,00-45,00 EUR in zadošča za 2 zaporedna tečaja ruščine (za skupaj 80 do 100 ur učenja).

Vplačana šolnina ni prenosljiva na tretjo osebo, vplačana šolnina ni prenosljiva na tečaj v drugem semestru.

Odpoved tečaja:

Prijavljeni na tečaj lahko odpove udeležbo na tečaju, če bo Ruskemu ekspresu v roku 15 dni od dneva prijave sporočil o svojem odstopu od prijave (v skladu z določbo 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov), in sicer na e-mail jezikovne šole. Manipulativni stroški v tem primeru znašajo 30,00 EUR brez DDV. Kasnejši odstop od pogodbe ni možen, razen v primeru bolezni nad 30 dni.

Program:

Program 50-urnega tečaja je pripravljen za skupino 6-9 tečajnikov. Če se v 50 - urni tečaj vpiše 5 udeležencev, se tečaj skrajša na 42 -urnega; če se v tečaj vpišejo 4 udeleženci, se tečaj skrajša na 30- urnega. Za skupino 3 tečajnikov se oblikuje posebna cena. Tečaj zaradi nezadostnega števila prijav lahko tudi odpovemo, v tem primeru že vplačana sredstva brezobrestno vrnemo.

Dogodki in prireditve:

Z namenom promocije ruske kulture in jezika, fotografske ali filmske posnetke tečajev ruščine, delavnic ruskega jezika in drugih dogodkov Ruskega ekspresa uporabljamo v informacijskih gradivih v tiskani in spletni obliki.

Strinjate se, da posnetke, na katerih ste tudi vi, objavljamo v reklamnem gradivu, na spletnih straneh in družbenih omrežjih Ruskega ekspresa itd. Objava fotografskih in filmskih posnetkov je namenjena izključno za promocijo in prikaz dejavnosti v naši jezikovni šoli. V kolikor ne želite uporabe vaših posnetkov v zgoraj omenjene namene, vas naprošamo, da nas o tem pisno obvestite pred dnem pričetka jezikovnega tečaja, delavnice ali dogodka.

Potrdilo o uspešnem zaključku tečaja prejmejo:

tečajniki, ki redno obiskujejo tečaj (vsaj 80% od skupnega števila ur), se udeležijo zaključnega preverjanja znanja ruščine in ga opravijo s pozitivnim uspehom ter imajo poravnane vse obveznosti do Ruskega ekspresa.

Tečajnik, ki je bil prisoten pri manj 75% od skupnega števila ur tečaja, dobi potrdilo o udeležbi na tečaju.

Izjava o zasebnosti in varovanju podatkov: Podjetje Ruski ekspres d.o.o. je zavezano k varovanju vaše zasebnosti. Večino informacij na spletnih straneh www.rusija.si lahko dobite, ne da bi vam bilo treba dati kakršne koli osebne podatke. Dostop do varovanih vsebin in podatkov je omogočen le vodstvenim zaposlenim v podjetju Ruski ekspres d.o.o. Podjetje Ruski ekspres d.o.o. jamči, da bodo podatki, zbrani prek spletne strani namenjeni izključno uporabi podjetja Ruski ekspres d.o.o. in se ne bodo predali v roke tretji osebi ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

Center ruskega jezika Ruski ekspres,
oktober 2020

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.