Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 

Strokovna ekskurzija za dijake v Gruzijo in Armenijo | Dragocene izkušnje na Kavkazu

Strokovna ekskurzija za dijake v Gruzijo in Armenijo | Dragocene izkušnje na Kavkazu

06.07.2023

Naše veliko čudovito potovanje v Gruzijo in Armenijo ter vsa lepa doživetja na poti imajo za sabo osebo, ki je za vse to z veliko skrbnostjo in veliko truda poskrbela. To je naša draga Olga Kupljenik, direktorica potovalne agencije Ruski ekspres.

Prav se mi zdi, da vsem, ki ste spremljali naše potovanje, nekaj več povem tudi o ozadju priprav te ekskurzije. Z dijaki smo z Olgo že večkrat potovali v njeno domovino Rusijo in te ekskurzije so še danes za vse izjemno dragocen spomin.

Potovanja z Olgo in njenim Ruskim
ekspresom so posebno doživetje. Gospa Olga ima izjemen posluh za mlade, velik občutek za načrtovanje in organizacijo. Vedno se v popolnosti prilagodi temu, česar se z dijaki učimo v šoli in tako dejansko teorijo nadgradimo s prakso. Na strokovne ekskurzije z mladimi se pripravlja celo leto, veliko razmišlja, kaj bi bilo za mlade koristno in lepo.

Olga vedno reče, da je za mlade pomembno, da dobijo dobre, kakovostne in lepe izkušnje in zato zanje na potovanjih priskrbi najboljše. In vsa ta leta se drži načela, da kar bi želela za svojega otroka, želi tudi da vse najboljše doživijo vsi mladi, ki z njo potujejo.

Vse to smo z Olgine strani na njenih potovanjih z dijaki doživeli prav vsakokrat. Pred leti so dijaki prav na enem iz potovanj v Rusijo izumili ključnik #OlgaGaSfolga 
 in tudi na našem pionirskem potovanju na Kavkaz, v Gruzijo in Armenijo, ta ključnik še vedno velja.

Olga se zaveda, da smo odrasli največji zgled mladim, zato lahko na vsakem potovanju z Olgo pohvalim tudi svoje dijake, saj se vedejo spoštljivo in ne želijo z ničemer pokvariti tako lepo pripravljenega potovanja. Dijaki jo vedno vzljubijo, vsi jo imamo radi, kako le ne bi, njena pozitivna energija, nasmeh, prijaznost in dobrota so njeni zvesti spremljevalci.

Draga Olga, HVALA za čudovite spomine, ki jih tkemo skupaj z vami.
Še na mnogo naših skupnih dogodivščin!

Marjeta Petek Ahačič, prof. francoščine in ruščine,
strokovna ekskurzija v Gruzijo in Armenijo za dijake s poukom ruščine na Gimnaziji Škofja Loka, julij 2023

Bi tudi vas zanimalo skrbno pripravljeno potovanje v Gruzijo in Armenijo, ki vas popolnoma navduši?
Od potovanja vas loči le en KLIK!

< Pokukajte v programe Gruzija in Armenija potovanja z Ruskim ekspresom 


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.