Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 

Potovanje v Gruzijo | Čudoviti trenutki na kavkaških dogodivščinah

Potovanje v Gruzijo | Čudoviti trenutki na kavkaških dogodivščinah

25.06.2023

Skoraj en mesec je minil od našega nepozabnega potovanja v Gruzijo. Mnogi lepi vtisi, doživetja in navdušenje so rabili svoj čas, da jih komaj danes lahko strneva v zahvalo vam in agenciji Ruski ekspres.

Pred potovanjem so mnogi spraševali, zakaj potujeva v Gruzijo in s katero turistično agencijo. Vedela sva, da je ta odmaknjena destinacija za večino in za naju še neodkrit biser.

Zelo pomembno pa nama je bilo, da se na pot odpraviva z agencijo, ki ji popolnoma zaupava. Prebrala sva navdušujoča mnenja udeležencev vaših izletov in zato bila prepričana, da bosta ga. Olga in Kristina iz agencije Ruski ekspres izpolnili najina pričakovanja

Že od prijave na potovanje ste bili vi, ga. Olga, z nama v stalnem kontaktu, z vsemi pojasnili in koristnimi napotki. In to je dober občutek, ker veš, da je agenciji resnično mar za svoje potnike.

Hvala vam za popolno organizacijo od dneva do dneva potovanja in da ste vse predhodno sami osebno preverili. Zato sta bila naša hotela v Tbilisiju in Kutaisiju odlična, lokalna vodička enkratna, hrana raznolika, doživetja pa veličastna in nepozabna.

Poleg vsega videnega in doživetega v čudoviti Gruziji pa je ostal nepozaben spomin tudi na bogat izbor gruzijskih jedi, s katerimi ste nas razvajali na naših kavkaških dogodivščinah. Nepozaben obisk lokalne domačije z najbolj prijaznimi gostitelji in pogostitvijo z jedmi gruzijske kulinarike, pa kuharska delavnica, pa glasba, pa obisk vrhunske vinske kleti…

Vsekakor je bilo veliko in še več prijetnih presenečenj in čudovitih trenutkov, da bi jih lahko opisala le v nekaj stavkih. Potovanje v Gruzijo z vami je bilo popolno, zato z veseljem in mirno vestjo priporočava vašo agencijo najinim prijateljem.
Midva pa bova skrbno spremlajla vaše nove ponudbe v pričakovanju skorajšnjega ponovnega srečanja in skupnega potovanja.

Vera in Edi,
sopotnika na potovanju po Gruziji za prvi maj 2023 

Bi tudi vas zanimalo potovanje v Gruzijo in Armenijo, ki vas popolnoma navduši?
Od potovanja vas loči le en KLIK!

< Pokukajte v programe Gruzija in Armenija potovanja z Ruskim ekspresom 


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.