Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 

Potovanje Uzbekistan | Poletne pustolovščine na Svilni cesti

Potovanje Uzbekistan | Poletne pustolovščine na Svilni cesti

18.06.2024

Pozdravljeni, gospa Olga!

Hvala za vaš ponovni pozdrav in fotografije, ki so nama obudile sicer še svež spomin na naše prelepo potovanje v Uzbekistan. Veva, da vas zanimajo tudi morebitne naše pripombe ali predlogi za izboljšanje programov vaše potovalne agencije, vendar brskava po spominu, pa ne najdeva niti ene same stvari, ki bi jo bilo treba popraviti, izboljšati ali kakorkoli spremeniti.

Vse se nama je zdelo popolno! Poskrbeli ste, da na našem raziskovanju uzbeških lepot ni bilo prenaporno, ni bilo preveč hoje ali hitenja po nepotrebnem, česar sva se nekoliko bala pred prijavo na potovanje.

Navdušena sva bila nad vsemi ekskurzijami in ogledi, tudi s primerno razlago zgodovinskih dejstev, ki ni bila prenatrpana s suhoparnimi podatki in letnicami.

Vaši bonbončki presenečenja, ki ste jih nam pripravili na poti, so bili še posebej vznemirljivi: večerja v Samarkandu s fenomanalnim kulinaričnim spektaklom, barvita modna revija v Buhari s prikazom tradicionalnih uzbeških plesov, in nato še gledališka predstava, so bili vrhunski zaključki dneva.

Z darilci, ki sva jih prinesla najinima otrokoma in vnukoma, sva zadela v polno. Najina hči ima svoj izbran okus glede oblačenja in nakita, nad srebrno zapestnico z nežnimi kamenčki »magic topaz« je bila tako navdušena, da je sploh ne sname.

S komerkoli sva že in zagotovo še bova govorila o najinem potovanju v Uzbeksitan, bova zagotovo priporočila agencijo Ruski ekspres kot zanesljivo, sopotnikom prijazno, profesionalno in vredno zaupanja!

Prisrčen pozdrav, veliko nadaljnih uspešnih potovanj vam želiva,

Nadja in Aljoša,
sopotnika na potovanju v Uzbekistan: poletne pustolovščine na Svilni cestijunij 2024


Bi tudi vas zanimal bogat in razgiban program potovanja v UZBEKISTAN, ki vas popolnoma navduši?
Od potovanja vas loči le en KLIK!

< Preverite program in izberite svoje potovanje v Uzbekistan 


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.