Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 

Pomlad v Uzbekistanu | Ponovno ste presegli moja pričakovanja!

Pomlad v Uzbekistanu  | Ponovno ste presegli moja pričakovanja!

27.03.2024

Pozdravljeni, Kristina!

Ob zaključku našega potovanja v Uzbekistan bi rada izrazila svojo zahvalo za izjemno izkušnjo, ki ste mi jo ponovno omogočili. Ta pot je bila moja tretja z vašo potovalno agencijo Ruski ekspres in ponovno ste presegli moja pričakovanja. Zato mojim prijateljem vedno priporočam vašo turistično agencijo.

Težko izberem en sam trenutek, ki bi izstopal, ker so bili vsi tako posebni, tako barviti in zanimivi. Vrhunec so bila srečanja z uzbeško kulturo, arhitekturo in izjemno kulinariko, ki ste jih nam približali vi in lokalni vodiči. Pa skrbno izbrani hoteli, ki so nam nudili udobno zavetje in počitek.

Iz Uzbekistana sem se vrnila polna vtisov, saj smo najprej v Taškentu, nato še Buhari in Samarkandu doživeli vpoged v čisto drugačne kulturne tradicije in običaji, pestro lokalno kulinariko in življenje domačinov.

Potovanje je poleg vsebinske bogatosti prineslo tudi priložnost za vzpostavitev novih prijateljstev med sopotniki. Upam, da se naše poti še kdaj križajo.

Med mnogimi posebnimi trenutki je bilo težko izbrati le enega; morda folklorni večer ob uzbeški glasbi in plesih v Buhari, obisk na vasi in praznovanje uzbeškega novega leta, gledališka predstava v Samarkandu, pa kulinarični delavnici ter obisk etno parka so bili le nekateri izmed vrhuncev, ki so me res navdušili.

Vse pohvale za tako bogat in premišljen program potovanja!

Poudariti moram, da so bile vse storitve, ki ste jih nudili, na najvišjem nivoju.
V Ruskem ekspresu ste spet dokazali, da ste res butična, zanesljiva in odgovorna agencija, ki zna poskrbeti za svoje stranke.

Zahvaljujem se vam za vse priložnosti, ki ste mi jih omogočili, in se veselim naših prihodnjih pustolovščin!

S spoštovanjem,

Neva Doles,
potovanje v Uzbekistan -pomlad na Svilni cesti, marec 2024

Bi tudi vas zanimal bogat in razgiban program potovanja v UZBEKISTAN, ki vas popolnoma navduši?
Od potovanja vas loči le en KLIK!

< Pokukajte in izberite potovanje svojih sanj v poletni Uzbekistan 


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.