Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 

Meni je bilo v neskončno veselje doživeti Rusijo trideset let kasneje

Meni je bilo v neskončno veselje doživeti Rusijo trideset let kasneje

07.02.2019

"Spoštovana gospa Olga in sodelavci Ruskega ekspresa!

Hvala vam za skrbno organizirano in odlično vodeno potovanje. Veliko smo videli in doživeli, niti ene slabe izkušnje na pot v Rusijo nisem shranila in ... veselim se ponovnega snidenja in morda tudi potovanja v še kakšno rusko mesto z vami.

Kar nekaj stereotipov je bilo potrebno pospraviti v predal - tako glede Moskve, prelepe ruske prestolnice, kot glede Rusije, katere gostje smo bili. Meni je bilo v neskončno veselje in zadovoljstvo doživeti Moskvo trideset let kasneje. Moskva dandanes je za razliko od Moskve leta 1987 sodobna svetovna prestolnica, velemesto, ki me je navdušilo s svojim značilnim šarmom, in hkrati z velikostjo in prostranostjo - prepričana sem, da v tem nisem bila edina in da še marsikdo o Rusiji, ruski prestolnici in njenih prebivalcih zmotno domneva, da ne gredo v korak s časom, kar pa je stereotip.

O Sankt Perersburgu pa...ah, navdušena sem bila, kako ne bi bila. Nevski prospekt, muzej velikega umetnika, pisatelja Dostojevskega - vse to in tako prijetno bivanje v udobnem hotelu, kjer smo se zares počutili kot doma... že nekaj let sem si želela videti ta vaš ruski "severni dragulj" in nedvomno se bom še vrnila. Veliko zadovoljnih potnikov vam želim! "

Karmen Klavžar,
Rusija, prvomajske počitnice, maj 2018

< Vsa mnenja Rusija z Ruskim ekspresom

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.