Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 
Ruska kultura od A do Ž
Ruska kultura od A do Ž
 
 
 
 
 

Pisarna Ruskega ekspresa je začasno zaprta. Mi pa OSTAJAMO z VAMI!

Pisarna Ruskega ekspresa je začasno zaprta. Mi pa OSTAJAMO z VAMI!

17.03.2020

Dragi prijatelji Ruskega ekspresa!

Zaradi razglasitve epidemije v Sloveniji in predlaganih ukrepov vlade je pisarna potovalne agencije Ruski ekspres do nadaljnjega zaprta. Ker nam za zdravje in varnost vas, naših potnikov ni vseeno!

Pisarna Ruskega ekspresa je začasno zaprla svoja vrata, mi pa ostajamo z VAMI! 

Vse pomembne informacije v tem času lahko dobite na spletni strani www.Rusija.si, na družbenih omrežjih Ruskega ekspresa in na telefonski številki 031 662 073.

V tem času bomo zaposleni delali doma in storitve potovalne agencije izvajali preko spleta.

Tako na vsa vaša vprašanja v vezi z našimi že zagotovljeni letošnjimi potovanji in zanimanje za potovanja v Rusijo, smo vam na voljo preko elektronske pošte.

Upamo, da se bo situacija kmalu umirila. Do takrat ostanimo mirni, spoštujemo varnostna navodila, pazimo nase in svoje najbližje ter ostanimo zdravi!

Mi pa bomo ta čas snovali NOVE načrte za edinstvena POTOVANJA v Rusijo! 

Naj vas v teh dneh spremlja misel, da je skrb za svoje lastno zdravje in zdravje naših bližnjih na prvem mestu, zato upoštevajte vsa navodila in priporočene ukrepe.

Naj vas še enkrat pomirimo, da smo ves čas v kontaktu z našimi partnerji un uradnimi organi v Sloveniji in Rusiji, ter da nam je vaša varnost in zdravje na prvem mestu. Nekatera potovanja v Rusijo smo že odpovedali oz.jih prestavili na kasnejši datum.

V kolikor bomo imeli tehtne in utemeljene razloge, bomo tudi potovanja v Rusijo z odhodom v poletnem času preložili oz. odpovedali. Upamo in verjamemo, da se bo stanje do naših poletnih oz. jesenskih terminov potovanj umirilo, ter da bom že kmalu lahko občudovali lepoto ruskih mest.

Za vsa nujna vprašanja v vezi z letošnjimi že razpisanimi in zagotovljenimi oz. prestavljenimi potovanji v Rusijo lahko pokličite na tel. štev.: 031 662 073.

O morebitnih nastalih spremembah vas bomo sproti obveščali.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi, Rusija pa nam ne uide!

Olga Kupljenik, direktorica Ruskega ekspresa.

Ljubljana, 17.3.2020

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.