Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 
Ruska kultura od A do Ž
Ruska kultura od A do Ž
 
 
 
 
 

V podjetju Ruski ekspres pozorno spremljamo situacijo glede širitve novega koronavirusa (Covid-19).

V podjetju Ruski ekspres pozorno spremljamo situacijo glede širitve novega koronavirusa (Covid-19).

09.03.2020

V podjetju Ruski ekspres pozorno spremljamo situacijo glede širitve novega koronavirusa (Covid-19).

Ker nam za zdravje in varnost vas, naših potnikov ni vseeno, pozorno spremljamo dogajanje v Sloveniji, svetu in Rusiji. V stiku smo tako z našimi ruskimi poslovnimi partnerji, z letalskimi prevozniki, ki redno izvajajo lete v Rusjio in iz Rusije v Slovenijo. Smo tudi v dnevnem stiku z uradnimi organi RS in tudi z osebjem veleposlaništva Rusije v Sloveniji. Na današnji dan je za državljane Slovenije vstop v Rusijo omogočen brez težav in omejitev. Upamo, da bo tako tudi še naprej.

Ker se stanje in informacije o virusu COVID-19 dnevno spreminjajo, budno spremljamo nasvete in usmeritve glede potovanj. 

Odločitve sprejemamo z usmeritvami Ministrstva za zunanje zadeve, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Svetovne zdravstvene organizacije. Prosimo vas, da pred našimi potovanji ne potujete v visoko rizične države in da seveda pazite na svoje zdravje ter tako preprečite povečano tveganje za okužbo.

Naj vas še enkrat pomirimo, da smo ves čas v kontaktu z našimi partnerji un uradnimi organi v Sloveniji in Rusiji, ter da nam je vaša varnost in zdravje na prvem mestu. Zato v kolikor bomo imeli za to tehtne in utemeljene razloge, bomo posmezno potovanje tudi preložili oz. odpovedali. Do takrat pa upamo in verjamemo, da se bo stanje do naših potovanj umirilo, ter da bom že kmalu lahko občudovali lepoto ruskih mest.

Naj vas v teh dneh spremlja misel, da je skrb za svoje lastno zdravje in zdravje naših bližnjih na prvem mestu, zato upoštevajte vsa navodila in priporočene ukrepe.

O morebitnih nastalih spremembah vas bomo sproti obveščali.

Hvala za razumevanje, ostanite zdravi in se kmalu vidimo.

Olga Kupljenik, direktorica Ruskega ekspresa

Ljubljana, 9.3.2020

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.