Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 
Ruska kultura od A do Ž
Ruska kultura od A do Ž
 
 
 
 
 

Ruščina |Tečaji ruščine v Ljubljani | Jezikovna šola za ruski jezik vabi!

Ruščina |Tečaji ruščine v Ljubljani | Jezikovna šola za ruski jezik vabi!

12.09.2019

Bi radi dodali ruski jezik v svoj življenjepis in tako izboljšali zaposlitvene možnosti?

Letošnja jesen prinaša posebno novost za vse, ki bi se želeli osnov ruščine naučiti na intenziven in jedrnat način: nov, izboljšan učni program s še bolj zanimivimi in TAKOJ uporabnimi v praksi vsebinami ter brez odvečne ruske slovnice. Vabljeni!

Bi radi dodali ruski jezik v svoj življenjepis in tako izboljšali zaposlitvene možnosti?

V jezikovni šoli Ruski ekspres ste na pravem naslovu!

Pohitite z vpisom v tečaje ruščine!

Za vpis v začetni tečaj ruskega jezika ne potrebujete predznanja - pričeli bomo od samega začetka - postopoma, sproščeno in učinkovito. Na tečaju ruščine se bomo skupaj naučili pomembnih osnov ruskega jezika in premagali vse jezikovne ovire.

Poslovna pot v Rusijo ali sklepanje novih poznanstev z Rusi brez predznanja ruščine nas kaj hitro spravijo v zadrego. Kako se bomo znali predstaviti, se sproščeno pogovarjali v ruščini, kako se bomo znašli v tako veliki državi kot je Rusija, kako si bomo naročili taksi in pijačo v restavraciji in nenazadnje...kako bomo vprašali za ceno čudovite obleke in si kupili nepozaben ruski spominek?

Naj vas vse našteto nikar ne skrbi, kajti v jezikovni šoli Ruski ekspres vam bomo postregli s tečajem ruščine, ki je naravnan na praktične življenjske situacije. Skupaj bomo z lahkoto premagali vse jezikovne ovire! Izbira je velika.

Tečaji ruščine v naši šoli za ruski jezik potekajo zjutraj, popoldan in zvečer vsak dan v tednu razen nedelje.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Več o: spletni tečaji ruščine, cena tečaji ruščine v Ljubljani, tečaj ruščin preko spleta

Naše dejavnosti še razvijamo, nadgrajujemo in smiselno dopolnjujemo! Pričeli smo namreč izvajati jezikovno-kulturna potovanja v Rusijo! in tudi tematska potovanja v Rusijo, ki so namenjena vsem ljubiteljem ruske kulture in jezika! Potovanje po našem avtorskem programu Literarna Rusija: Moskva in Sankt Peterburg, po poteh Puškina in Dostojevskega pa je postal prava turistična uspešnica

Spoštovani učenci ruščine, navdušenci nad rusko kulturo in Rusijo! Vabimo vas, da se nam pridružite na potovanjih v Rusijo! Ponuja se nam enkratna priložnost, da združimo poletni dopust z aktivno uporabo ruskega jezika v Rusiji. Le kaj je lahko bolje od tega?

Več o: ruščina tečaji Online, učenje ruščine, cena tečaj ruščine v Ljubljani, tečaji ruščine Zoom

Se vidimo!
Ste še vedno v dvomih? Imate vprašanja? Pokličite nas na 031 662 073 ali pišite na e-mail.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.