Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja v Rusijo! Pripravite kovčke, gremo v Rusijo!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 
Odkrivajte čare Rusije z Ruskim ekspresom!
Odkrivajte čare Rusije z Ruskim ekspresom!
 
 
 
 
 
Najlepše počitnice v Rusiji!

Rusija, dve carski prestolnici. Potovanje v Moskvo in Sankt Peterburg, julij

Termin: 25.7.2021/ 6 dni
Rusija, dve carski prestolnici. Potovanje v Moskvo in Sankt Peterburg, julij

Že imate načrt za nepozabne poletne počitnice? Mi vam predlagamo, da skupaj odpotujemo v Rusijo! Vabimo vas, da se nam na potovanju po dveh ruskih prestolnicah: Moskvi in Sankt Peterburgu, ki velja za metropolo ruske umetnosti, pridružite tudi vi! Pot pod noge, gremo v Rusijo! 

Termin: 25.7.2021/ 6 dni

Cena: 1270 €

Status: ZBIRAMO PRIJAVE, pohitite!

 
 
 

Datum potovanja v carsko Rusijo: 25.7.2021 / 6 dni
Vizum: ruski. Prevoz: letalo / vlak
Najmanjše število potnikov: 40
Čas za prijavo: 60 dni pred odhodom

Cena VSE VKLJUČENO - 1.270 € (brez doplačil in skritih stroškov) min 40 oseb. 
STATUS potovanja: ZBIRAMO PRIJAVE

To je naš AVTORSKI program potovanja v Rusijo, v ceno katerega so vključeni vsi ogledi, vodene ekskurzije in muzejske vstopnice po programu, direktni let v Moskvo iz Brnika, udobni hoteli 4* na odlični lokaciji v Moskvi in v središču St. Peterburga; avtobusni prevozi, sodobni hitri vlak, ki nas v 4-h urah pripelje iz Moskve v Peterburg, vrhunski ruski vodniki na poti, pravo rusko obarvano večerjo v St. Petersburgu in še veliko več...

Nadaljujemo z izvedbo naših avtorskih rusko obarvanih uspešnic tudi letos!

Že veste, kako boste preživeli poletni dopust? Mi vam predlagamo, da skupaj odpotujemo v Rusijo! Vabimo vas, da se nam na potovanju po dveh veličastnih ruskih prestolnicah: Moskvi in Sankt Peterburgu, ki velja za metropolo ruske umetnosti, pridružite tudi vi! Priložnost, ki je enostavno ne smete zamuditi! Pot pod noge, gremo v Rusijo!

1. dan: LJUBLJANA- MOSKVA. Obrok na letalu + večerja v hotelu 

V opoldanskih urah zbirališče potnikov na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani, sledi registracija in odhod letala z direktnim letom proti Moskvi. Obrok na letalu. Po popoldanskem pristanku v Moskvi nas čaka krajša vožnja skozi rusko prestolnico in prevoz do našega udobnega hotela 4*. Namestitev v komfortnih sobah, večerja v restavraciji hotela in prenočevanje.

2. dan: MOSKVA, ruska prestolnica, pozdravljena!
Moskovski Kremelj, Rdeči trg, ulica umetnikov Arbat in Metro-tura. Zajtrk

Po zajtrku v hotelu se bomo odpravili celodnevni ogled ruske prestolnice. Najprej si bomo privoščili krasno panoramsko avtobusno ekskurzijo Moskva - glavno mesto Rusije z ogledom številnih moskovskih znamenitosti. Videli bomo Bolšoj teater, pravoslavno svetinjo- katedralo Kristusa Odrešenika, zgradbo zloveščega KGB-ja, komiteja državne varnosti nekdanje Sovjetske Zveze, največjo v Rusiji otroško trgovino, štadion Lužniki, univerzo MGU-Moskovska državna Univerza Lomonosov, Rdeči trg, mavzolej V. Lenina, občudovali katedralo Vasilija Blaženega ter druge številne znamenitosti in razgledne točke z najlepšim pogledom na Moskvo, kjer bodo nastale zavidanja vredne fotografije ruske prestolnice. Nič nam ne uide!  

Nato se odpravimo na vodeno ekskurzijo v znameniti moskovski Kremelj, kjer se bomo sprehodili po prepoznavnem Aleksandrovskem parku; videli znamenite katedrale, ki pričajo o dramatični zgodovini stare Rusije in ruskih carjih, o ruskih dogodivščinah Napoleona; občudovali največji na svetu car top in car zvon, izvedeli, kje se nahaja urad predsednika Rusije Vladimirja Putina, z občudovanjem zrli v najstarejše ruske ikone ter ostale znamenitosti Moskovskega kremlja

Nato se bomo sprehodili po veličastnem Rdečem trgu in imeli nekaj prostega časa za popoldansko malico in nakup tradicionalnih ruskih spominkov v sloviti moskovski veleblagovnici GUM. Morda najboljši sladoled v Moskvi si bomo privoščili prav v tem zgodovinskem nakupovalnem središču.

Za lep zaključek tega dne si bomo privoščili sprehod po sloviti ulici umetnikov Arbat, videli spomenik velikega ruskega pesnika Aleksandra Puškina in slišali zgodbo o njegovem življenju in veliki ljubezni do Natalije Gončarove, prve moskovske lepotice, ki ji pravijo ruska femme fatale. Nato pa bomo izkoristili priložnost in v eni od številnih kavarn si morda privoščili skodelico kave, zraven pa še kakšno sveže pečeno rusko pecivo.

Našega dneva v Moskvi še ni konec! Po krajšem počitku je čas, da se odpravimo na ekskurzijo v moskovski metro z ogledom nekaj najlepših postaj moskovske podzemne železnice.

 Sledi vrnitev v hotel in prenočevanje. Vau, kakšen začetek potovanja! In kaj nas še vse čaka!

3. dan: MOSKVA -SANKT PETERBURG
Panoramska ekskurzija in ogled Petropavlovske trdnjave. Zajtrk+ večerja.

V zgodnjih jutranjih urah zbor potnikov v avli hotela, sledi transfer na žel. postajo in vožnja s hitrim vlakom iz Moskve proti Severnim Benetkam – prelepemu Sankt Peterburgu. St. Peterburg je najbolj evropsko med vsemi ruskimi mesti in najbolj rusko mesto med vsemi evropskimi. To je veličastno velemesto in metropola ruske umetnosti in kulture.

"Rusko okno v Evropo" - tako ga je poimenoval največji ruski pesnik Aleksander Puškin. Slavni Sankt Peterburg, mesto muzej, nekdaj Petrograd in Leningrad, ki ga domačini ljubkovalno imenujejo Piter, je z več kot 4.500.000 prebivalci drugo največje mesto v Rusiji. To rusko mesto ustanovil leta 1703 ruski cer Peter I Veliki, ki je mestu s pomočjo tujih in ruskih arhitektov dal evropsko in svetovljansko noto. Edinstven Sankt Peterburg je danes uvrščen na Unescov seznam svetovne dediščine.

Po prihodu v severno prestolnico Rusije si bomo privoščilo avtobusno panoramsko ekskurzijo po Sankt Peterburgu, med katero si bomo ogledali najbolj prepoznavne znamenitosti tega prelepega ruskega mesta. Ustavimo se na najboljših razglednih točkah z najlepšim pogledom na znamenitosti St. Petersburga, kjer bodo nastale edinstvene fotografije čudovitega ruskega mesta. 

Na svoji poti bomo videli zgradbo, v kateri se je tragično ustavilo srce velikega ruskega pesnika Sergeja Jesenina, smrt katerega še danes ovita v tančico skrivnosti. Ustavimo se tudi pri znameniti križarki Aurora, strel katere je naznanil začetek Oktobrske revolucije v Rusiji leta 1917 in za vedno spremenil tok ruske zgodovine, ter druge znamenitosti Sankt Peterburga.

Avtobusni krožni ekskurziji sledi vodena ekskurzija v Petropavlovsko trdnjavo, kraj nastanka mesta Sankt Peterburg, ter notranji ogled in ekskurzija v cerkev Sv. Petra in Pavla z grobnicami carja Petra I, carice Katarine Velike in člani zadnje carske dinastije Romanovih - carja Nikolaja II. in njegove družine.

Za lep zaključek našega prvega dne v prelepem Sankt Peterburgu se bomo okrepčali na pravi ruski večerji v dobri sanktpeterburški restavraciji.
Čas je za počitek, zato se bomo odpeljali do našega hotela 4* v središču Sankt Peterburga, ki se nahaja na odlični lokaciji v neposredni bližini postaje metro. Namestitev v udobnih sobah in prenočevanje.

4. dan: Carski SANKT PETERBURG z obiskom muzeja ERMITAŽ. Zajtrk

Zajtrk v hotelu. Nato se odpravimo na panoramsko ekskurzijo Ruski dragulj -Sankt Peterburg. V središču Sankt Peterburga si bomo od blizu ogledali (zunanji ogled) cerkev Kristusovega vstajenja, ki ji domačini pravijo Spas na krvi in ki so jo gradili kar 24 let v spomin na ruskega carja Aleksandra II. Lepi živopisani cerkvi v ruskem stilu pravijo tudi Muzej mozaikov. Na prvi pogled ta ruska cerkev celo spominja na katedralo Vasilija Blaženega na Rdečem trgu v Moskvi, ki brez dvoma spada med edinstvene dosežke ruske arhitekture.

Videli bomo tudi Mihajlovski grad in poslušali srhljivo zdgodbo o Pavlu I, sinu ruske carice Katarine Velike, ter pisatelju Fjodoru Dostojevskem, življenje katerega vse od leta 1837 neločljivo povezano s Sankt Peterburgom: tukaj je živel in ustvarjal kar 28 let. Tukaj so nastajala njegova svetovno znana dela: Bele noči, Idiot, Bratje Karamazovi in Zločin in kazen.

Občudovali bomo živahno ulico Nevski prospekt in mogočno Kazansko katedralo, na drugi strani katere se je razbohotila najbolje založena knjigarna v mestu z bogato ponudbo knjig, slikanic, turističnih vodnikov, koledarjev in razglednic, takšnih in drugačnih čokoladic, čajev in sladkih suvenirjev -zagotovo se v njej najde nekaj zanimivega tudi za vas. Nato se bo naša pot nadaljevala mimo veličastnega spomenika ruskemu carju Petru Velikemu -Bakreni jezdec, mimo slovite zgradbe Mariinskega gledališča. Občudovali bomo Poletni vrt in njegovo čudovito čipkasto ograjo, nato še mogočno Izakovo katedralo, ki nas osupne s svojo velikostjo, njena kupola pa je prekrita s kar 490 kilogrami zlata. Ogledali bomo tudi veličastni Dvorni trg- zgodovinsko središče Sankt Peterburga, na njem je znameniti Zimski dvorec, ki je bil vse do oktobrske revolucije v Rusiji l.1917 rezidenca ruskih carjev, na njem pa segajoči v nebo Aleksandrijski steber, ki slavi zmago Rusije nad Napoleonom.

Sledi vodena ekskurzija z ogledom veličastnega ruskega muzeja ERMITAŽ– palače vseh palač, nekdanje zimske carske rezidence družine Romanovih in slavne ruske carice Katarine Velike, enega najlepših in največjih muzejev sveta. V Ermitažu lahko občudujemo nepozabne umetnine, med katerimi so tudi slike Leonarda da Vincija, Raffaella, Rembrandta in drugih velikanov svetovnega formata. 

Prosto za samostojne oglede, nakupe spominkov, kosilo. Samostojna vrnitev v hotel in prenočevanje.

5. dan: SANKT PETERBURG
dan za samostojno raziskovanje ruske metropole umetnosti in kulture
. Zajtrk

Današnji dan bo naravnost odličen! To je dan, ki bo namenjen samostojnemu raziskovanju edinstvenega Sankt Peterburga v lastni režiji. Današnji dan boste kreirali sami in bo odvisen le od vaše domišljije in želja!

Po zajtrku v hotelu bo dovolj prostega časa za samostojne oglede drugega največjega ruskega mesta: obisk slovitih muzejev, umetniških galerij in razkošnih zgodovinskih vrtov in parkov ter seveda za nakup ruskih spominkov in prisrčnih darilc zase in vaše prijatelje.  

Morda si boste zaželeli ogledati razkošno zbirko Muzeja draguljarja Petra Faberge. Zlatarska hiša Fabergé je bila pred revolucijo leta 1917 visoko cenjena tako v Evropi kot v Rusiji, kjer je bila kronana s cesarskim blagoslovom. Faberge pa je v svetu najbolj poznan kot oče carskih velikonočnih jajc, ki jih je po naročilu izdeloval za ruski dvor od leta 1885 do revolucije in umora zadnjega ruskega imperatorja Nikolaja II.

Prepričani smo, da bo ta dan kot nalašč za vse ljubitelje kulture in umetnosti, za sproščene trenutke ob skodelici omamno dišečega ruskega čaja v številnih sanktpeterburških kavarnah ter kosilo, ki je sestavljeno iz najbolj pristnih jedi ruske kuhinje, v družbi žlahtne kapljice ali okusnega piva ruskih pivovarjev.

Lahko si boste privoščili ogled muzeja, kjer je živel in ustvarjal veliki ruski pesnik Aleksander Puškin, ki danes velja za eno najpomembnejših oseb v razvoju ruske in svetovne književnosti. Postal je oče ruske literature v 19. stoletju in predstavil rusko književnost svetu. Sprehodili se boste po Puškinovih poteh in si ogledali spomenik ruskemu pesniškemu geniju, ki se nahaja v središču Peterburga na Trgu umetnosti. Tik za spomenikom Puškina pa boste našli še en priznani muzej Sankt Peterburga - Ruski muzej, ki slovi po svojih obsežnih umetniških zbirkah. 

Morda se boste odločili za plovbo z ladjico po rekah in kanalih Sankt Peterburga.

Za lep zaključek tega dne si lahko privoščite ogled slikovite folklorne predstave v enem od znamenitih sanktpeterburških dvorcih, kjer vas že na vhodu pričakajo razkošno in po carsko oblečene dame in vam ponudijo kaj drugega kot ohlajeni šampanjec, v odmoru večera pa na spored pride simbolična zakuska in znameniti ruski kaviar.

Uživajte v krasni folklorni predstavi in naj vam tekne! Samostojna vrnitev v hotel in prenočevanje. 

6. dan: SANKT PETERBURG in PETERGOF - LJUBLJANA
Izlet v Petergof -ruski Versailles, carstvo parkov in fontan. Ljubljana. Zajtrk + obrok na letalu.

Po zajtrku v hotelu se bomo odpravili v okolico Sankt Peterburga, kjer bomo obiskali najrazkošnejšo rezidenco ruskih carjev – Petergof. Upravičeno ga imenujejo "ruski Versailles" in Carstvo parkov in fontan. To je kraj, kjer je rad "dopustoval" ruski car Peter Veliki, osnovatelj Sankt Peterburga.

Osrednjo točko Petergofa predstavlja Veliki dvorec (zunanji ogled), a eno najveličastnejših točk bomo našli že pred vhodom vanj, kjer se nahaja veličasten vodnjak, ki spada med največje na svetu, saj ga sestavlja 64 posameznih vodnjakov ter 200 zlatih kipov. Posebno mesto v njem zaseda veličastni vodnjak Samsona, ki kroti leva, iz ust katerega se curek vode dviga 20 metrov visoko. A to ni edini vodnjak v Petergofu, še zdaleč ne...Unikatne fontane so simbol Petergofa, saj boste tu našli kar 176 vodnjakov, ki v zrak vsakodnevno bruhajo na tone vode.

Razkošni kompleks, ki se razteza na več kot 600 hektarih, danes velja za "ruski Versailles" in je uvrščen na seznam Unescove svetovne dediščine. Petergof je osvojil tudi nagrado Wold Travel Awards in naziv »najboljši zgodovinski park v Evropi«. Vas je zamikalo, da bi si ogledali letno domovanje enega največjih ruskih carjev? Nič lažjega, pridružite se Ruskemu ekspresu na izletu v Rusijo!
V Petergofu se nam bo ponudila še zadnja priložnost za nakup ruskih spominkov, ki se prodajajo na stojnicah. Ruske kučme in volnene rute, babuške-matrjoške... za vsakega se nekaj najde! 

Čas je, da se poslovimo od edinstvenega St. Peterburga in se vrnemo domov ... navdušeni nad Rusijo in polni prelepih spominov na bogato rusko kulturo in zgodovino.

Sledi transfer na letališče in popoldanski direktni let iz Sankt Peterburga na eno od bližnjih evropskih letališč (planiramo je letališče Zagreb). Po pristanku sledi transfer v Slovenijo. Prihod v Ljubljano (postajališče Dolgi most) v poznih večernih urah.

✅Preverjeno odlično potovanje v Rusijo nas že čaka!

Prepričajte se o zelo bogatem kulturnem programu s ceno vse vključeno!

Preberite še: vtisi zadovoljnih potnikov, ki so skupaj s potovalno agencija Ruski ekspres potovali v Rusijo. 

Cena VSE VKLJUČENO za bogat 6-dnevni program potovanja brez skritih stroškov in doplačil na poti (min 40 oseb): 1.270,00 € (vključeni so vsi vodeni ogledi in ekskurzije, zdravstveno zavarovanje, prevozi in vstopnine po programu.)

To je naš AVTORSKI program potovanja v Rusijo, kar pomeni, da smo ga z vso odgovornostjo do vas, naših potnikov, znanjem in ljubeznijo do Rusije pripravili v potovalni agenciji Ruski ekspres. V ceno potovanja so vključeni vsi ogledi, vodene ekskurzije in muzejske vstopnice po programu, direktni let v Moskvo iz Brnika, hoteli 4*na odlični lokaciji v Moskvi in hotel 4* v središču Sankt Peterburga, komfortni avtobusni prevozi, udobni hitri vlak, ki nas v 4-h urah pripelje iz Moskve v Peterburg, vrhunski ruski vodniki na poti, "rusko obarvanavečerja v odlični restavraciji Sankt Peterburga in še veliko več.


CENA VKLJUČUJE: 

Letalski prevoz z direktnim letom Ljubljana – Moskva; Sankt Peterburg– bližnje evropsko letališče (planiran Zagreb), v ekonomskem razredu, z zakupljenim prevozom ročne prtljage 8 kg in prtljage/kovček 23 kg.
Vožnja s hitrim vlakom na relaciji Moskva- St. Peterburg v ekonomskem razredu;
5 nočitеv z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelih 4* v Moskvi in 4* v Sankt Peterburgu (lokalna kategorija);
Letališke in varnostne takse;
Transfer letališče-hotel-letališče v Rusiji; Transfer evropsko letališče (planiran Zagreb)-Ljubljana.
Avtobusni prevozi po programu v Moskvi in Sankt Peterburgu
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (dvojno kritje 50.000 € );
Rusko/srbsko/angleško govoreči vodniki na poti (odvisno od sestave skupin);
Najem slušalk za lokalne vodnike in sopotnike na potovanju;
Slovenski spremljevalec; DDV; priprava, organizacija in izvedba potovanja.

Muzejske vstopnice, avtobusne ekskurzije in organizirane vodene ekskurzije:
v Moskvi:
Panoramska avtobusna ekskurzija po programu, tematski vodeni ogled v Moskvi;
Vodena ekskurzija in vstopnice v moskovski Kremelj s cerkvami;
Metro-tura z ogledom nekaj najlepših postaj slovite moskovske podzemne železnice.

v Sankt Peterburgu:
Panoramska avtobusna ekskurzija po programu ter tematski vodeni ogledi v Sankt Peterburgu;
V
odena ekskurzija in vstopnice v muzej Ermitaž; 
Vodena ekskurzija v Petropavlovsko trdnjavo -kraj nastanka mesta Sankt Peterburg; 
Vstopnice in vodena ekskurzija v cerkev Sv. Petra in Pavla z grobnicami ruskih carjev Romanovih; 
Celodnevni izlet v okolico Peterburga: Petergof -ruski Versailles.
Vstopnice in vodena ekskurzija v Petergof, ogled razkošnega parka, pozlačenih kipov in fontan.

Obroki na poti v Rusiji: 
5 x zajtrk v hotelih v Moskvi in St. Petersburgu;
1 x samopostrežna večerja "ruski bife" v hotelu v Moskvi;

1 x odlična rusko obarvana večerja v restavraciji Sankt Peterburga.

Doplačilo na poti vodniku:
napitnine 15 € / na osebo (za lokalne vodnike in voznike). V Rusiji so napitnine nepogrešljiv del turističnega sektorja, zelo dobrodošle in tudi nadvse pričakovane.

Možna doplačila ob prijavi:
Pridobitev povabilnega pisma in ureditev vstopnega vizuma v Rusko federacijo: 85,00 € /oseba.
Odstopnina oz. zavarovanje rizika odpovedi - 5% cene aranžmaja, se plača ob prijavi.
Namestitev v enoposteljni sobi 220 €/oseba (v primeru, da potuje 1 oseba, je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi).

Možna doplačila na poti v Rusiji /na željo sopotnikov:
dodatni ogledi, ekskurzije in vstopnine na poti po želji / na pobudo sopotnikov in če se bomo naknadno zmenili.

CENA POTOVANJA:
Cena pri najmanj 40 udeležencih: 1.270 €

Cena pri najmanj 30 udeležencih: 1.295 € 
Cena pri najmanj 25 udeležencih: 1.310 €

Dokončno plačilo v primeru manjše skupine: potniku ob prijavi izstavimo račun po najboljši optimalni ceni, ki je oblikovana na podlagi predvidenega števila potnikov (najmanj 40 prijavljenih oseb). Potnik se prijavi po optimalni (ugodnejši) ceni, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med optimalno in minimalno ceno, ki je odvisno od števila prijavljenih potnikov. V primeru, da se za potovanje odloči manjše število potnikov, bo Ruski ekspres potnike o spremenjenih pogojih obvestili najkasneje teden dni pred odhodom na potovanje.

Cena NE VKLJUČUJE:
Vstopnin v času panoramskih (krožnih) voženj z avtobusi; pijač ob kosilih in večerjih. Napitnin voznikom in vodnikom na poti.

POGOJI:
Prijavnina ob prijavi 15,00 € na prijavnico/ vaučer /račun
Akontacija ob prijavi: 40% od osnovne cene aranžmaja
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene aranžmaja, v primeru dokumentirane višje sile, če se boste zanj odločili.
Popust: 5% za otroka do 12. leta na tretjem (dodatnem) ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb. Popust se obračuna na osnovno ceno, ki ne vključuje varnostnih, letalskih pristojbin in dodatka za gorivo ter drugih morebitnih doplačil v času potovanja itd.

Pridobitev ruske vize:
 Rusko vizo uredimo mi! Za pridobitev uradnega povabila in ureditev ruske vize je potrebno najkasneje 30 dni pred odhodom v Rusijo nam predložiti: veljaven in nepoškodovan potni list (veljavnost še vsaj 6 mesecev od datuma potovanja v Rusijo) in 1 barvno fotografijo.

Pomembno! Potovalna agencija Ruski ekspres si pridrzuje pravico do spremembe datuma potovanja in zvišanja cene zaradi morebitnih odpovedi letov ali sprememb v urnikih letov; zaradi sprememb v menjalniškem valutnem tecaju ruski rubelj-euro, povišanju stroskov prevoza, vključno s stroški goriva ali sprememb v pristojbinah letalskih prevoznikov, ki vplivajo na ceno in organizacijo potovanja.

Cene vsebujejo letališke in varnostne takse ter dodatek za gorivo v znesku, ki je bil poznan ob pripravi programa. Končna cena potovanja se lahko spremeni (predvsem na račun letaliških in varnostnih taks ter sprememb v menjalnih tečajih valut). Zato si pridržujemo pravico do povišanja končne cene programa, če pride do sprememb v menjalnem tečaju valute ali do sprememb v tarifah prevoznikov, ki se lahko naknadno spremeni in bo obračunana najkasneje 7 dni pred odhodom na potovanje. 

Izvedba programa: Program potovanja v Rusijo bo potekal tako, kot je bil prvotno zastavljen. Možne so spremembe in prerazporeditve vrstnega reda izletov, avtobusnih ogledov ali ekskurzij, če bodo to narekovale trenutne razmere ali po presoji vodnika zaradi neugodnih trenutnih razmer (slabe vremenske razmere, spremembe v odpiralnem času muzejev, gneča ali zapore na cestah, priprave na praznične prireditve itd).

Ob prijavi na potovanja v Rusijo veljajo splošni pogoji poslovanja potovalne agencije Ruski ekspres.

Vabimo vas, da se nam pridružite na potovanju v Rusijo!
Za več informacij o programu potovanja v Rusijo nas lahko obiščite ali pokličite na tel.: 01 546 54 56 ali 031 662 073.

Rezervacija potovanja v Rusijo 2021

Rezerviraj si svoje edinstveno potovanje v Rusijo!

Odpiramo INFORMATIVNE PRIJAVE za potovanja v Rusijo (2021-2022) brez obveznosti in vplačila akontacije.
Potovali bomo takoj, ko bo le mogoče! 

Če želite potovati v Rusijo z Ruskim ekspresom, izpolnite prijavo in si tako pravočasno zagotovite mesto v skupini. Pri nas skupine se zelo hitro polnijo!

DA, čimprej si želim zagotoviti mesto na potovanju v Rusijo po avtorskem, razgibanem in vsebinsko bogatem programu! Se že veselim srečanja z rusko kulturo, zgodovino in kulinariko po privlačni ceni in brez skritih stroškov. Zato se prijavljam na potovanje, ki ga organizira potovalna agencija Ruski ekspres - specialist za edinstvena potovanja v Rusijo!

Potrjujem, da sem seznanjen in se strinjam z vsebino in vsemi navedbami programa potovanja in Splošnimi pogoji poslovanja, ki so sestavni del pogodbe o potovanju ter so objavljeni na spletni strani organizatorja potovanja, podjetja Ruski ekspres d.o.o. Glavni pogoj za veljavnost prijave je plačilo akontacije (ali celotne storitve) v roku, ki je naveden na računu. V primeru, da v navedenem roku storitev ni plačana, se šteje, da pogodba ni bila nikoli sklenjena, storitev pa nikoli naročena. 

Polja označena z * so obvezna!

  1. Rusija.si varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 

Podobni izleti/potovanja

 • Literarna USPEŠNICA!
  Potovanje Literarna Rusija. Moskva in St. Peterburg po poteh Puškina in Dostojevskega

  Potovanje Literarna Rusija. Moskva in St. Peterburg po poteh Puškina in Dostojevskega

  Termin: 31.8.-5.9.2021 / 6 dni
  Status: USPEŠNICA! Zelo bogat program!
  kulTURni bonbončki: Muzej F. Dostojevskega * Carsko selo z Jantarjevo sobano

  Cena: 1290 €

  Status: ZBIRAMO PRIJAVE, pohitite!

  Našo uspešnico, potovanje Literarna Rusija: Moskva in St. Peterburg, bomo ponovno pričarali v letu 2020!  Vabimo vas, da se nam na potovanju v Rusijo Puškina in Dostojevskega pridružite tudi vi! Pa pohitite! Prosta mesta hitro kopnijo!

  Preberi več >
   
   
 • NOVO! Skoraj razprodano!
  Velika Sibirska avanTURA: Irkutsk in jezero Bajkal

  Velika Sibirska avanTURA: Irkutsk in jezero Bajkal

  Termin: 17.-28.6.2021 /12 dni

  Status: ZBIRAMO PRIJAVE, pohitite!

  Sem Olga, Rusinja doma v Sloveniji, in direktorica Ruskega ekspresa, ki se je v Sibirijo zaljubila na prvi pogled. Zato naj vam prišepnem, da bom ponovno obiskala Irkutsk in jezero Bajkal z manjšo skupino sopotnikov. Bi se mi želeli na tej 12-dnevni Sibirski pustolovščini z ogledom najlepših naravnih biserov pridružiti tudi vi? Pripravite kovčke, gremo v Sibirijo!

  Preberi več >
   
   
 • Potovanje v Rusijo z umetniškim pridihom!
  Počitnice v Rusiji. Veličastna Moskva in metropola ruske umetnosti Sankt Peterburg, avgust

  Počitnice v Rusiji. Veličastna Moskva in metropola ruske umetnosti Sankt Peterburg, avgust

  Termin: 10.-15.8.2021/ 6 dni

  Cena: 1290 €

  Status: ZBIRAMO PRIJAVE, pohitite!

  Že veste, kako boste preživeli poletne počitnice? Vabimo vas na potovanje v Rusijo z umetniškim pridihom, v veličastno Moskvo in ruski dragulj Sankt Peterburg! Pot pod noge! Gremo v Rusijo avgusta! 

  Preberi več >
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.