Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja v Rusijo! Pripravite kovčke, gremo v Rusijo!

Preberi več

 
 
 

 

 
 
 
Odkrivajte čare Rusije z Ruskim ekspresom!
Odkrivajte čare Rusije z Ruskim ekspresom!
 
 
 
 
 
Bogat program! Cena vse vključeno!

Carska Rusija, po stopinjah ruskih vladarjev: Moskva z okolico in St. Peterburg, avgust

Termin: 6.-11.8.2019
Carska Rusija, po stopinjah ruskih vladarjev: Moskva z okolico in St. Peterburg, avgust

Naše potovanje v Rusijo z obiskom Moskve in Sankt Peterburga smo obogatili z izletom v še dva zgodovinska kraja: v zibelko pravoslavja Sergijev Posad, ki mu pravijo "Ruski Vatikan" ter v skrivnostni Aleksandrov, ki je bil dlje časa rezidenca zloglasnega ruskega carja Ivana Groznega. Stik z rusko zgodovino bo tako še bolj pristen, saj bomo poleg spoznavanja prestolnic, občutili utrip starodavnih ruskih mest. Pot pod noge, gremo v carsko Rusijo po stopinjah ruskih vladarjev!

Termin: 6.-11.8.2019

Status: RAZPRODANO, prijav ne sprejemamo več!

 
 
 

On-line rezervacija potovanja v Rusijo

DA, želim potovati v Rusijo po avtorskem, razgibanem in vsebinsko bogatem programu. Se že veselim srečanja z rusko kulturo, zgodovino in kulinariko po privlačni ceni in brez skritih stroškov. 
Prijavljam se na potovanje z Ruskim ekspresom!

Potrjujem, da sem seznanjen in se strinjam z vsebino in vsemi navedbami programa potovanja in Splošnimi pogoji poslovanja, ki so sestavni del pogodbe o potovanju ter so objavljeni na spletni strani organizatorja potovanja, podjetja Ruski ekspres d.o.o. Glavni pogoj za veljavnost prijave je plačilo akontacije (ali celotne storitve) v roku, ki je naveden na računu. V primeru, da v navedenem roku storitev ni plačana, se šteje, da pogodba ni bila nikoli sklenjena, storitev pa nikoli naročena.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Rusija.si varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Pred-prijave na potovanja v Rusijo 2020

Želite potovati v Rusijo z Ruskim ekspresom? Zaradi povečanega povpraševanja in hitre zapolnitve prostih mest v letošnjih skupinah, smo se odločili, da odpremo prijave za potovanja v Rusijo 2020. 

DA, želim si zagotoviti mesto na potovanju v Rusijo 2020 po razgibanem in vsebinsko bogatem programu. Se že veselim srečanja z rusko kulturo, zgodovino in kulinariko po privlačni ceni in brez skritih stroškov. Zato se prijavljam na potovanje, ki ga v letu 2020 organizira agencija Ruski ekspres!

Ste zamudili prosto mesto v skupini? Vam morda ne odgovarja program ali datum razpisanega potovanja? Zaradi povečanega povpraševanja in (pre)hitre zapolnitve prostih mest v letošnjih skupinah, že zbiramo prijave za potovanja v Rusijo 2020. Če želite potovati v Rusijo z Ruskim ekspresom, izpolnite PREDprijavo in si tako pravočasno zagotovite prosto mesto na potovanju! Pri nas skupine se zelo hitro polnijo!

Prijave za vas niso zavezujoče in so informativne narave. Možne so naknadne spremembe datumov, programov in tudi odpoved nekaterih programov. S predprijavo pa boste imeli prednost pred ostalimi prijavljenimi in zagotovljeno mesto na potovanju po Rusiji.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Rusija.si varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 

Podobni izleti/potovanja

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.