Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja! Pripravite kovčke, gremo na prave dogodivščine!

Preberi več

 
 
 

fb

                

 
 
 
Skupaj odkrivajmo čare in lepote dežel!
Skupaj odkrivajmo čare in lepote dežel!
 
 
 
 
 

Gruzija za 1. maj | Prvomajske počitnice na Kavkazu

Termin: 30.4.-7.5.2023 / 8 dni
Gruzija za 1. maj | Prvomajske počitnice na Kavkazu
Termin: 30.4.-7.5.2023 / 8 dni

Cena: 1580 €

Status: RAZPRODANO, čakalna lista!

 
 
 

POTOVANJE V GRUZIJO NA PRVOMAJSKE POČITNICE. Vabimo na PREMIERNI PROGRAM!
Datum potovanja: 30.4.-7.5.2023 / 8 dni
Prevoz: letalo iz Brnika ali bližnjega letališča  
Polpenzion: /zajtrki, kosilа in 1 večerja z avtentičnimi jedmi gruzijske kuhinje 
Avtor in organizator potovanja: potovalna agencija Ruski ekspres
Cena na osebo pri najmanj 24 potnikih -  1.580 € / vse vključeno / (brez doplačil in skritih stroškov na poti)

Vse dogodivščine v programu Gruzija za 1. maj so vključene v posebno premierno ceno!   
ZAGOTOVLJEN ODHOD! 

Da bo odločitev za potovanje lažja: ponujamo vam prvomajske počitnice v Gruziji v paketu vse vključeno za bogat program udobnega, varnega in preverjenega 8 dnevnega potovanja brez skritih stroškov in doplačil na poti. Cena vključuje: let z ljubljanskega ali bližnjega letališča, nočitve z zajtrki v hotelih 3-4* nedaleč od starega mestnega jedra Tbilisi-ja in Kutaisi.
Vse obroke po programu:(zajtrki in 5 kosil z avtentičnimi jedmi in pijačami gruzijske kuhinje; 1x večerja prvi dan po prihodu v Gruzijo; gostija pri domačinih v spremljavi narodne gruzijske glasbe; kuharska delavnica kultnih gruzijskih jedi. Vse vstopnine in oglede po programu. Plovbo s čolni skozi kanjon; 6 celodnevnih izletov z ogledom najbolj prepoznavnih kulturnih in naravnih znamenitosti Gruzije. 

Gruzija je država na Kavkazu, ki ima bogato starodavno kulturo in večtisočletno tradicijo, čudovite naravne lepote, zdravilne mineralne vrelce v osrčju gora in številna jezera, okusne tradicionalne jedi, ki jih je najbolje poplakniti z odličnimi domačimi vini. V Gruziji domujejo prijazni in srčni ljudje, ki močno spoštujejo svojo zgodovino in kulturno dediščino. Zato gremo tudi mi obiskat ta kavkaški dragulj. Pripravite kovčke, gremo v Gruzijo z Ruskim ekspresom!

1. dan: Ljubljana – Istanbul – Tbilisi (Obrok na letalu -Večerja)
Polet z letališča Brnik ali bližnjega letalšča (v tem primeru bo organiziran skupinski prevoz iz Ljubljane) preko enega iz letališč v prestolnico Gruzije Tbilisi. Sledi registracija in odhod letala proti Istanbulu, od koder nadaljujemo pot v glavno mesto Gruzije, Tbilisi. Po popoldanskem pristanku ob 16:30 uri v Tbilisiju se odpeljemo do našega hotela. Namestitev v hotelu. Večerja in prvi stik z okusnimi lokalnimi gruzijskim dobrotami. Nočitev. 

2. dan: Tbilisi -odkrivanje gruzijske prestolnice (Zajtrk-Kosilo, žičnica)
Po zajtrku v hotelu, odpočiti in radovedni se odpravimo na sprehod po mestu in na odkrivanje čudovitega Tbilisija! 
Doživeli bomo preplet starodavne antike in sodobnega utripa modernega mestnega življenja. Danes bomo videli glavne znamenitosti gruzijske prestolnice: najpomembnejšo in veličastno katedralo Sameba, ki je po velikosti tretja največja vzhodna pravoslavna katedrala na svetu. Cerkev Metekhi v starem Tbilisiju, v kateri se nahaja svetinja -grobnica mučenice Šushanik. Ogledali si bomo tudi spomenik ustanovitelju Tbilisija – carju Vakhtangu Gorgasalija, ki ga je ta kraj tako navdušil, da se je odločil prav tu zgraditi mesto, ki stoji še danes.

Da razveselimo naše brbončice, odidemo na kosilo v restavracijo v središču mesta, kjer bomo okusili domače specialitete Gruzije.
Naš ogled se bo nadaljeval z vzponom z žičnico do pomembne znamenitosti Gruzije- starodavne trdnjave Narikala, ki ji domačini pravijo »srce in duša Tbilisija«. Tudi mi se bomo ustavili na razgledni ploščadi z najlepšim pogledom na znamenitosti Tbilisija, kjer bodo nastale edinstvene panoramske fotografije čudovite gruzijske prestolnice. Nato se vrnemo v mesto in si ogledamo žveplove kopeli, v katere sta rada zahajala ruski pesnik Puškin in francoski pisatelj Dumas.
Za konec dneva se bomo sprehodili še po sloviti ulici Shardeni, kjer je veliko udobnih kavarnic, restavracij, vinskih kleti, trgovinic s spominki in dišečimi lokalnimi dobrotami. Nato pa si bomo ogledali še eno zanimivo arhitekturno mojstrovino prestolnice Gruzije -stekleni Most miru, ki povezuje bregova reke Mtkvari (ali Kure).

Po uspešnem dnevu se vrnemo v hotel in si privoščimo okrepčilni spanec, saj nas že jutri čakajo nove dogodivščine.

3. dan: Tbilisi –Ananuri – Kazbegi – Tsminda Sameba - Gudauri – Tbilisi (Zajtrk -Kosilo/ najem terenskih vozil ) / 320 km
Po zajtrku v hotelu se odpravimo na celodnevni izlet v slavni Kazbegi. Nad turkizno vodo in obkrožen slikovitimi gorami, lebdi grad Ananuri, kraj za stik z naravo in zgodovino ter idealen kraj za nepozabne vtise in fotografije. Tudi mi ga bomo obiskali. Vožnja po zgodovinski gruzijsko- vojaški cesti, nato se bomo ustavili v Gudauri v bližini razgledne ploščadi. Nemogoče jo je spregledati, saj izgleda zelo nenavadno in barvito med slikovitimi gorami, zgrajena pa je bila v čast prijateljstva Gruzije in Rusije. 

Kosilo z jedmi gruzijske kuhinje v lokalni restavraciji. 
Prihod v Kazbegi, majhno naselje sredi visokih gora. Iz vasi Kazbegi lahko vidimo silhuete starodavne cerkve in zvonik, ki se skriva med oblaki. To je slovita cerkev Tsminda Sameba (Sveta Trojica), zgrajena v 14. st., na visoki gori na nadmorski višini 2.170 m, ki jo bomo obiskali v posebej za to najetih terenskih vozilih. Ko se povzpnemo k cerkvi, se nam odpre impozanten pogled na dolino in goro Kazbek (5.033 m), ki nedvomno spada med najbolj prepoznavne simbole Gruzije. 
Vrnitev v Tbilisi. Nočitev v hotelu.
 

4. dan: Tbilisi – Gori - Uplistsikhe –– Kutaisi (Zajtrk -Kosilo)
Zajtrk v hotelu. Četrti dan našega popotovanja bomo najprej odšli v mesto Gori, enega izmed najstarejših mest v Gruziji, ki je znano tudi kot rojstni kraj nekdanjega sovjetskega voditelja Josifa Vissarionoviča Stalina. V središču mesta je ob hiši, kjer je Stalin preživel svoje otroštvo, obiščemo zanimiv Stalinov muzej. Muzej je sestavljen iz treh objektov: Stalinove hiše, Stalinovega muzeja in osebnega železniškega vagona, s katerim se je prevažal vse od leta 1941.

Sledi izlet v starodavno jamsko mesto Uplistsikhe, ki velja za prvo gruzijsko jamsko mesto, omenjeno v številnih kronikah. Jame se nahajajo v skupinah, ki so medsebojno povezane s prehodi. Tukaj so ohranjene ruševine dvoran celo iz 2.stoletja. Jame so služile poganskim obredom še iz časov, preden je Gruzija postala krščanska država. 

Čas je za kosilo, kajti po ogledu številnih znamenitosti se nam prileže kaj dobrega in domačega. Morda, tudi sladkega?
Po kosilu nadaljujemo našo pot v Kutaisi, prestolnico Zahodne Gruzije in glavno mesto regije Imereti, njen pomemben kulturni center z bogato zgodovinsko dediščino.

Kutaisi je mesto z več kot tri tisoč let zgodovine, starodavna prestolnica dveh izginulih kraljestv - Imereti in Kolhide, dežele bogate z zlatom, medom in lesom. Znano je predvsem iz grške mitologije kot postojanka Argonavtov in kraj zlatega runaPrevoz v hotel in prenočevanje.

5. dan: Kutaisi – Kanjon Martvili- Obisk in gostija na domačiji -Kutaisi (Zajtrk -Kosilo na domačiji / plovba z čolnom skozi kanjon)
Zajtrk v hotelu. Odhod v Martvili, kjer se bomo znašli v enem najlepših in skrivnostnih krajev Zahodne Gruzije – kanjonu Martvil. Več tisoč let se je voda v mehki skali si gradila pot, da bi ustvarila to naravno čudo, ki nas bo odpeljalo v pravljični svet stran od civilizacije. Sprehodili se bomo po zelenih potkah v prelepi soseski in občudovali bogastvo narave. Nato pa zapluli z ladjico in zaveslali po smaragdno zeleni vodi, poslušali petje ptic, videli podzemno reko, ki se spremeni v slap, in fosile, ohranjene v globinah kanjona. Izlet z ladjo skozi kanjon.

Ali je sploh mogoče najti osebo, ki bi brez navdušenja pripovedovala o gruzijski kulinariki, oblikovani v ozadju starih gruzijskih tradicij in bogate zgodovine? Danes bomo tudi mi obiskali gruzinsko družino, ki nas sprejme v svojem gostoljubnem domu in pogosti z najokusnejšimi domačimi lokalnimi jedmi in vinom. Pripravite se na ples brbončic!

Po končani pogostitvi se dobre volje vrnemo v Kutaisi. Sprehod po mestu, kjer bomo slišali neverjetne zgodbe in zanimiva dejstva o zgodovini starodavne prestolnice Kolhide. Za navdušenje bodo poskrbeli starodavni templji, fantastične panorame, barve mesta ter kavkaško gostoljubje Kutaisi.
Za konec tega lepega dne obiščemo Bagrati, največjo katedralo, ki se dviga in dominira v svoji veličini nad mestom Kutaisi. Katedrala Bagrati je eden najboljših primerov poznosrednjeveške arhitekture in je vključena na seznam kulturnih spomenikov UNESCA.
Prevoz v hotel in prenočevanje.

6. dan: Kutaisi – Mcheta – Tbilisi (Zajtrk -Kosilo)
Zajtrk v hotelu. Danes gremo v Mtsketo, mesto neverjetnega vzdušja, kjer ima vsaka stavba, vsaka ulica in kamen svoje zgodbe, mite in skrivnosti. Če je Tbilisi srce Gruzije, potem je Mtskheta nedvomno njegova duša. Mtskheta. Sveto in kultno mesto za Gruzijce, ki se nahaja ob sotočju dveh gorskih rek - Kure in Aragvi. Toliko nepozabnih zgodovinskih znamenitosti je skoncentrirano tukaj, da takšnega bogastva ni mogoče najti nikjer drugje v Gruziji. Mesto je tako starodavno, da se njegova zgodovina meri v tisočletjih. Po zgodovinskih virih je bilo mesto ustanovljeno v 1. tisočletju pr. n. št.. Nič čudnega torej, da so Mtskheto razglasili za arhitekturni in zgodovinski muzej, vključen na Unescov seznam svetovne dediščine.

Prva znamenitost, ki si jo bomo ogledali, je samostana Jvari, od koder se odpira čudoviti panoramski pogled na nekdanjo starodavno gruzijsko prestolnico.

Čas je za kosilo, saj pravijo, da prazna vreča ne stoji pokonci. Se strinjate? Gremo mi kaj dobrega pojest in popit!

Po kosilu sledi ogled katedrala Svetitskhoveli, ki ji pravijo tudi katedrala 12. apostolov, pod katedralo pa naj bi bila varno skrita velika relikvija - Hiton Gospodov oz. Jezusova oblačila. Zahvaljujoč se tem dragocenim svetinjam, se mesto Mckheta imenuje tudi "drugi Jeruzalem". 
Prevoz v Tbilisi. Namestitev v hotelu in prenočevanje.

7. dan: Tbilisi - Bodbe –Signaghi –Kakhetijska domačija- Tbilisi (Zajtrk -Kakhetijska gostija s folklorno predstavo- pokušina vina, kuharska delavnica) / 250 km
Zajtrk v hotelu. Danes nas čaka čudovita izkušnja -celodnevni izlet v zibelko in glavno središče pridelave gruzijskega vina – vinsko regijo Kakheti!
Odpeljali se bomo na vzhod Gruzije, v najbolj znano vinorodno pokrajino Kakheti. Tukaj si bomo ogledali s soncem obsijano dolino Alazani, obiskali starodavni samostan Bodbe, se sprehodili po italijanskih ulicah v mestu ljubezni Sighnaghi, si ogledali in se povzpeli na stari trdnjavski zid ter okušali domače gruzijske jedi in pokušali odlična vina, po kateri je pokrajina Kakheti tudi znana.
Pa pojdimo!
V mestecu Bodbe si bomo ogledali še danes delujoč ženski samostan, postavljen v čast svete Nino oz. sv. Nine, krščanske zaščitnice Gruzije. Legenda pravi, da naj bi ravno tukaj leta 335 umrla sveta Nino, v starosti 60. let, po tem ko je prepotovala celotno vzhodno Gruzijo in pri tem širila krščansko vero.


Mi pa nadaljujemo našo pot v najbolj romantično mesto Gruzije - Sighnaghi, ki ima naziv mesto ljubezni. Osnovano je bilo v 18. stoletju na ukaz gruzijskega kralja Heraklija II. Sighnaghi se nahaja na gori nad dolino Alazani, zato nam nudi čudovit pogled na dolino, posejano z vinogradi, kjer nastajajo slavna gruzijska vina. Naše oči bodo počivale na razgledih na trdnjavo in stražne stolpe, ki so stoletja varovali mesto, ter pravljično lepe kavkaške gore z zasneženimi vrhovi.

V starodavni gruzijski zibelki vinarstva se je nujno ustaviti pri domačinih. Če želimo občutiti iskreno gruzijsko gostoljubje, okusiti domače dobrote, pridelane na družinski kmetiji in odlično domače vino, potem zagotovo moramo priti sem! Pa pojdimo na obisk! 

Gruzijska domačija
, v kateri nas sprejmejo odprtih rok, nas očara z gostoljubjem, s preprosto, a barvito in okusno domačo hrano, vinom v vrčkih iz domače kleti in zelo prijaznimi gostitelji. Pokrajina in okolica je fascinantna, drugačna ter zelo primerna za druženje, počitek in nastanek prelepih spominov in fotografij.

Bi radi kaj sami skuhali po gruzijsko? Prijazna gospodinja je za nas pripravila kulinarično delavnico s prikazom nastajanja gruzijske kultne jedi sladicechurchkhele, božanske sladice iz oreščkov in zgoščenega sadnega soka. 

Nato obiščemo družinsko vinsko klet, kje si privoščimo pokušino vin in okušanje domače hrane, ki jih bodo za našo skupino posebej pripravile pridne roke. Ogledali si bomo kvevri – to so veliki glineni vrči, predhodniki današnjih vinskih sodov, v katerih še danes izdelujejo vino. V družinski vinski kleti se bomo počutili zelo prijetno in domače. Naš obisk bomo zaključili na večerji- to bo pravšnja Kahketijska gostija z vinom in tradicionalnim nastopom pevcev gruzijske ljudske glasbe. Vse to v prijetni družbi na podeželski domačiji s pogledom na veličastne vrhove Kavkaza. 
Vrnitev v Tbilisi, nočitev v hotelu.

8. dan: Tbilisi -Istanbul-Ljubljana (Zajtrk -obrok na letalu)
Čas je, da se poslovimo od edinstvenega Tbilisija in se vrnemo domov, navdušeni nad Gruzijo ter polni prelepih spominov na bogato kulturo, zgodovino in okuse kavkaške dežele.

Zgodnji zajtrk /lunch box v hotelu. Transfer na letališče in dopoldanski let ob 10:35 v Istanbul.
Nato ob 17:50 nadaljevanje poti v Ljubljano, kamor prispemo ob 19:00 zvečer.

Vabljeni, da preživite lepe prvomajske počitnice v Gruziji!

Tukaj je Prijavnica na potovanje - Gruzija za 1. maj, prvomajske počitnice v Gruziji

Preberite, kaj nam pišejo sopotniki: vtisi zadovoljnih potnikov o potovalni agenciji Ruski ekspres o potovanjih

Oglejte si posnetek potopisa POTOVANJE v GRUZIJO na prvomajske počitnice za lažjo predstavo o znamenitosih, naravi in gastronomskih užitkih, ki nas čakajo na naših prvomajskih počitnicah v Gruziji.

PREMIERNI PROGRAM Gruzija za 1 maj. ZAGOTOVLJEN ODHOD!

Datum potovanja v Gruzijo: 30.4.-7.5.2023 / 8 dni
Prevoz: letalo 
Prehrana na potovanju: polpenzion / zajtrki + kosilа z avtentičnimi jedmi gruzijske kuhinje
Cena na osebo pri najmanj 24 potnikih - 1.580 € / vse vključeno po programu / (brez skritih stroškov na poti
Čas za prijavo: 10. februar 2023 oz.do zapolnitve prostih mest

Avtor in organizator potovanja Gruzija za prvomajske počitnice: potovalna agencija Ruski ekspres

VSE dogodivščine po programu so vključene v ceno! POTOVANJE JE ZAGOTOVLJENO!

Vsebinsko bogat program preverjenega potovanja v Gruzijo / 8 dni/ brez skritih stroškov in doplačil na poti.
Cena vključuje: letalski prevoz iz Brnika ali bližnjega letališča v ekonomskem razredunočitve z zajtrki v dvoposteljnih sobah v hotelih 3-4* v bližini gruzijskih znamenitosti, vse obroke po programu: (1x večerja na dan prihoda; 5 x kosilo z lokalnimi gruzijskimi jedmi. Pogostitev pri domačinih s tradicionalno gruzijsko glasbo; kulinarično delavnico kultnih gruzijskih jedi.). Vse vstopnine, oglede po programu, organizacijo potovanja, kompetentno slovensko spremstvo in lokalne vodnike.

CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz iz Brnika ali bližnjega letališča:Istambul-Tbilisi-Ljubljana (v ekonomskem razredu) z zakupljenim prevozom ročne prtljage 8 kg in oddane prtljage/kovček 20 kg;
6 nočitev z zajtrki v hotelih 3-4* Tbilisi in Kutaisi (dvoposteljne sobe) ;
Letališke in varnostne takse;Transfer letališče-hotel-letališče;
Vsi prevozi in izleti v avtobusih po programu v Gruziji;
Vsi ogledi, vodene ekskurzije in vstopnine po programu;
Vožnja z najetimi 4x4 terenskimi vozili v Kazbegi;
Plovba s čolni po kanjonu Martvili
Angleško /rusko govoreči lokalni vodniki na poti;
Slovenski vodja poti; DDV; priprava, organizacija in izvedba potovanja.

Prehrana na poti / Polpenzion:
- 7 x zajtrki v hotelih Tbilisi in Kutaisi 
- 1 x večerja z jedmi gruzijske kuhinje /prvi dan potovanja
- 5 x kosilo (s tradicionalnimi jedmi gruzijske kuhinje)
- 1 x Kakhetiška gostija (kosilo) na domačiji v spremljavi pevcev gruzijske glasbe
- 1 x kulinarična delavnica - kuhamo kultine gruzijske jedi
-  napitki v času organiziranih kosil

- 1 steklenica vode na dan

Cena NE VKLJUČUJE:
- prevoz /transfer do oz. iz bližnjega evropskega letališča, v kolikor ne letimo iz ljubljanskega letališča J. Pučnika 

DOPLAČILO za manjšo skupino:
med 15 in 23 potniki 90 €

Pogoji:
Prijavnina ob prijavi 20,00 EUR na prijavnico/ vaučer /ne odvisno do števila priajvljenih.
Akontacija ob prijavi: 30% od osnovne cene aranžmaja, ostalo najkasneje 45 dni pred potovanjem.

Doplačila PO ŽELJI ob prijavi:
Za vas lahko uredimo dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini;
Odstopnina oz. zavarovanje rizika odpovedi: 6% cene aranžmaja, v primeru dokumentirane višje sile, če se boste zanj odločili;
Namestitev v enoposteljni sobi 210 EUR/oseba (v primeru, da potuje 1 oseba, je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi).

Doplačilo na kraju samem:
napitnine 30 € (za lokalne vodnike in voznike). Napitnine so nepogrešljiv del turističnega sektorja, zelo dobrodošle in tudi nadvse pričakovane.

Popust:
5% za otroka do 12. leta na tretjem (dodatnem) ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb. Popust se obračuna na osnovno ceno, ki ne vključuje varnostnih, letalskih pristojbin in dodatka za gorivo ter drugih morebitnih doplačil v času potovanja itd.

Viza: Za vstop v Gruzijo ne potrebujemo vize, le vsaj 6 mesecev veljaven potni list.

Potovalna agencija Ruski ekspres si pridrzuje pravico do spremembe datuma potovanja in cene zaradi morebitnih odpovedi letov ali sprememb v urnikih letov; zaradi sprememb v menjalniškem valutnem tecaju, povišanju stroskov prevoza, vključno s stroški goriva ali sprememb v pristojbinah letalskih prevoznikov, ki vplivajo na ceno in organizacijo potovanja. V teh primerih bomo lahko poiskali drugo primerno in najbolj optimalno rešitev: z možnimi zamiki v urnikih letov, dnevih odhoda ali odhoda iz bližnjih evropskih letališč. 

Cene vsebujejo letališke in varnostne takse ter dodatek za gorivo v znesku, ki je bil poznan ob pripravi programa. Končna cena potovanja se lahko spremeni (predvsem na račun letaliških in varnostnih taks ter sprememb v menjalnih tečajih valut). Zato si pridržujemo pravico do povišanja končne cene programa, če pride do sprememb v menjalnem tečaju valute ali do sprememb v tarifah prevoznikov, ki se lahko naknadno spremeni in bo obračunana najkasneje 7 dni pred odhodom na potovanje.

Izvedba programa: Program potovanja bo potekal tako, kot je bil prvotno zastavljen. Možne so spremembe in prerazporeditve vrstnega reda izletov, avtobusnih ogledov ali ekskurzij, če bodo to narekovale trenutne razmere ali po presoji vodnika zaradi neugodnih trenutnih razmer (slabe vremenske razmere, spremembe v odpiralnem času muzejev, gneča ali zapore na cestah, spremembe zaradi trenutnih zdravstvenih ukrepov itd).

Ob prijavi na potovanje veljajo splošni pogoji poslovanja, ki so sestavni del programa in so na voljo na spletni strani Rusija.si 

Vabimo vas, da se nam pridružite na potovanju v Gruzijo!
Za več informacij o programu potovanja nas lahko obiščite ali pokličite na tel.: 01 546 54 56 ali 031 662 073.

Rezervacija potovanj 2022

Rezerviraj si svoje edinstveno potovanje z Ruskim ekspresom!

Spoštovani sopotniki! Če želite potovati z nami, izpolnite prijavo in si tako pravočasno zagotovite mesto v skupini. 
DA, si želim zagotoviti mesto na potovanju po razgibanem in vsebinsko bogatem programu! Se že veselim srečanja s kulturo, zgodovino in kulinariko po privlačni ceni in brez skritih stroškov. Zato se prijavljam na potovanje, ki ga organizira potovalna agencija Ruski ekspres!

Potrjujem, da sem seznanjen in se strinjam z vsebino in vsemi navedbami programa potovanja in Splošnimi pogoji poslovanja, ki so sestavni del pogodbe o potovanju ter so objavljeni na spletni strani organizatorja, podjetja Ruski ekspres d.o.o. Glavni pogoj za veljavnost prijave je plačilo akontacije (ali celotne storitve) v roku, ki je naveden na računu. V primeru, da v navedenem roku storitev ni plačana, se šteje, da pogodba ni bila nikoli sklenjena, storitev pa nikoli naročena. 

Polja označena z * so obvezna!

  1. Rusija.si varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 

Podobni izleti/potovanja

 • Simfonija kulture in butičnih okusov!
  Gruzija in Armenija: simfonija kulture in butičnih okusov Kavkaza!

  Gruzija in Armenija: simfonija kulture in butičnih okusov Kavkaza!

  Termin: 12.-22.6.2023 / 11 dni /9 noči

  Cena: 1780 €

  Status: ZAGOTOVLJEN odhod! 

  Gruzija in Armenija imata bogato starodavno kulturo in tradicije, čudovite naravne lepote, okusne jedi, ki jih je najbolje poplakniti z domačimi vini. Tukaj domujejo prijazni ljudje, ki spoštujejo svojo zgodovino in kulturno dediščino. Pripravite kovčke! Gremo v Gruzijo in Armenijo!

  Preberi več >
   
   
 • Naša USPEŠNICA!
  Potovanje Gruzija in Armenija: slikovita vinsko-kulinarična doživetja in praznik vina

  Potovanje Gruzija in Armenija: slikovita vinsko-kulinarična doživetja in praznik vina

  Termin: 1.-11.9.2023 /11 dni
  Status: Iščemo SOPOTNICO!

  Cena: 1840 €

  Status: ZAGOTOVLJEN odhod! 

  Zakavkazje v žaru jesenskih barv je še posebej čudovito! Vabljeni na gurmansko obarvana vinsko-kulinarična doživetja! Gremo jeseni na nepozabno in slikovito potovanje v Gruzijo in Armenijo! USPEŠNICA Ruskega ekspresa! Pohitite s prijavami, kajti kmalu bo zmanjkalo prostih mest v skupini.

  Preberi več >
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.