Ne spreglejte aktualnih potovanj!

Doživite edinstvena kulturna in doživljajska potovanja v Rusijo! Pripravite kovčke, gremo v Rusijo!

Preberi več

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Naša specializacija - ruščina in Rusija!

Naša specializacija - ruščina in Rusija!

Dragi poznavalci Rusije, ljubitelji zanimivih potovanj, ruske kulture, jezika in umetnosti!

Vabim vas, da se pridružite Ruskemu ekspresu na zanimivih in polnih prijetnih doživetij potovanjih po veliki državi Rusiji, ki je tudi moja domovina!

V Ruskem ekspresu smo specializirani za organizacijo potovanj v Rusijo. Ponujamo vam edinstvena kulturna, doživljajska, jezikovna potovanja in strokovne ekskurzije v Rusijo: Moskvo, Sankt Peterburg in v druga zanimiva ruska mesta. 

Kaj je lažjega kot bahati se z lepotami Rusije preko Facebooka iz domačega kavča? To zmore vsak od nas... A včasih je dobro kakšno stvar tudi bolje spoznati.

Pomagala vam bom odkriti lepoto, toplino, gostoljubje in vse priložnosti, ki jih skriva čudovita Rusija. Z vami želim deliti svoje znanje in ljubezen do moje rodne Rusije in vam tako omogočiti edinstveno doživetje! Ponudba, programi in cene potovanj in ekskurzij v Rusijo so prilagojene različnim zahtevam vas, naših dragih strank.

Samoumevno je, da je naše življenje prekratko, da bi prepotovali celotno Rusijo. Iz tega razloga je Ruski ekspres pripravil izbor najbolj zanimivih ruskih krajev, ki bi jih moral obiskati vsak turist, da bi lahko o lepotah Rusije spregovoril kot pravi poznavalec. 

Ne glede na vrsto potovanja, ki si ga boste izbrali, vam zagotavljam oseben pristop, zanimiv, vsebinsko bogat in preverjen program potovanja ter kakovostne storitve, s katerimi bomo poskrbeli, da bo potovanje v Rusijo izpolnilo vsa vaša pričakovanja. 

Za vsa vaša vprašanja in pomoč pri izbiri izleta ali počitnic v Rusiji smo vam na voljo na tel. št.: 01 546 54 56 in 031 662 073. Vabljeni v družbo Ruskega ekspresa (in mojo Embarassed), kajti prepričana sem, da bo vsak od vas našel nekaj zanimivega zase.

Mi pa se bomo potrudili, da bo naše skupno potovanje v Rusijo nepozabno! 

Pripravite kovčke! Gremo v Rusijo z Ruskim ekspresom!

Olga Kupljenik,
direktorica Ruskega ekspresa in vaša zanesljiva spremljevalka na poti po najlepših kotičkih Rusije

Oglejte si zanimiva potovanja v Rusijo!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.